چت واتساپ
alt

ویزای تحصیلی فرانسه

 20 اردیبهشت 1400   14:46
 0
 3842
امتیاز کاربران0/0 از 5
انتشار مطلب :

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه 

اخذ ویزای تحصیلی فرانسه با توجه به قیمت مناسب آن طرفدارن زیادی را در مقاطع مختلف تحصیلی دارد، شما میتوانید با مطالعه این مقاله شرایط، مدارک، هزینه ها ویزای تحصیلی و تمامی اطلاعات مورد نیاز تحصیل در کشور فرانسه را بدست آورید.

جهت دریافت ویزای فرانسه در کوتاه ترین زمان با پرواز نیکان تماس بگیرید.

تلفن: 02191009392

ویزای تحصیلی فرانسه

تحصیل در فرانسه : 


آموزش عالی فرانسه ۲.۵ میلیون دانشجو را شامل می شود که ۱۲٪ آن ها خارجی هستند و همگی از گزینه های بسیار متنوعی در انتخاب دوره آموزشی مد نظر شان در تمامی حوزه ها و مقاطع سود می برد.  فرانسوی ها تا کنون 64 جایزه نوبل و 19 مدال فیلدز دریافت کرده اند.

در فرانسه بیش از ۳۵۰۰ مرکز آموزش عالی دولتی یا خصوصی وجود دارد : ۷۲ دانشگاه، ۲۵ مجتمع دانشگاهی، ۲۷۱ مدرسه عالی دکتری، ۲۲۷ مدرسه عالی مهندسی،‌ ۲۲۰ مدرس عالی بازرگانی و مدیریت، ۴۵ مدرسه عالی هنر کاربردی، ۲۲ مدرسه عالی معماری و ۳۰۰۰ مدرس عالی و انستیتوی خصوصی.

در میان بیش از ۳۰۰۰ دبیرستان فرانسه، برخی کلاس های آمادگی برای مدارس عالی CPGE، برخی دیگر رشته های عالی فنی STS یا برنامه های آماده سازی برای گواهی عالی فنی BTS ارایه می کنند.

سال تحصیلی دانشگاه در فرانسه، متناسب با دوره ها و مراکز آموزشی، در ماه سپتامبر یا اکتبر آغاز می شود. در یک سال تحصیلی، تعطیلاتی گنجانده شده که مهم ترین شان تعطیلات دو هفته ای همزمان با جشن های پایان سال میلادی است. در انتهای نیم سال نخست، وقفه ای کوتاه مدت، برگزاری آزمون ها را ممکن می سازد. تعطیلات تابستانی در ماه مه یا ژوئن و پس از ارزیابی های نیم سال دوم،‌ آغاز می شوند و عموما دست کم دو ماه به طول می انجامند.

محل سکونت در زمان تحصیل دانشجویان :
در زمان تحصیل، انتخاب های گوناگونی برای محل سکونت وجود دارد. دانشجو می ­تواند در بخش دولتی یا خصوصی، در مراکز اقامت دانشجویان و یا در آپارتمان، تنها یا با فرد دیگری ساکن شود، در اتاقی واقع در خانه­ ی ساکنین فرانسوی و یا در خانه­ای مستقل، اقامت کند.

کمک هزینه مسکن برای دانشجویان :

دانشجویان میتوانند برای پرداخت اجاره بهای خود، از کمک های مالی برخوردار شوند ؛ CAF که صندوق کمک هزینه خانواده میباشد میتواند به دانشجویان بین المللی در زمینه کمک به مسکن شخصی (APL) یا کمک هزینه مسکن اجتماعی (ALS ) مبلغی را پرداخت کند. چنانچه فرد با دریافت ویزا به کشور فرانسه آمده است، پیش از بهره مندی از کمک هزینه مسکن CAF، باید کارت اقامت خود را دریافت کند.

کار همزمان با تحصیل :

هر دانشجوی بین المللی حق کار در هنگام تحصیل در فرانسه را دارد. این قانون شامل تمام دانشجویان کشور فرانسه است. دانشجو اگر شهروند اتحادیه اروپا نباشد، باید اجازه اقامت "دانشجویی" داشته باشد.
قانون فرانسه به دانشجویانین المللی اجازه می دهد كه به صورت پاره وقت، یعنی 964 ساعت در سال، که چیزی معادل 60٪ مدت قانونی وقت كار است، مشغول به كار شوند و مبلغی را به عنوان درآمد کسب کنند.
چه دانشجو باشید و چه نباشید، هنگام اشتغال در فرانسه، دریافت حداقل حقوق قانونی تضمین شده است. حداقل دستمزد SMIC نامیده می شود و از اول ژانویه 2018  مبلغ 9.88 یورو در ساعت برای آن در نظر گرفته شده است. این مبلغ بدون کسر مالیات که حدود 20 %  است، محاسبه شده و پس از کم کردن آن از مبلغ کل، چیزی حدود 7.61 یورو در ساعت خواهد بود. بنابراین اگر هفته ای 10 ساعت با حداقل دستمزد کار کنید، حدود 76 یورو درآمد خالص خواهید داشت.

مدرک تحصیلی و معادل های واحد آموزشی آن :

آموزش عالی فرانسه منطبق بر سیستم LMD است. اکثر مدارک، ‌امکان گذراندن واحد های آموزشی ECTS را فراهم می کنند که در بسیاری از کشور های اتحادیه اروپایی و دنیا به رسمیت شناخته می شوند.
تقسیم بندی تحصیلات عالی در سه مقطع‌، در بسیاری از کشور های اتحادیه اروپایی امری رایج است. در فرانسه،‌ سیستم آموزشی به سه مقطع LMD یعنی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقسیم بندی شده است. این موضوع امکان یک شکل سازی مقاطع تحصیلی و به رسمیت شناختن مدارک بین کشور هایی را فراهم و نیز تحرک دانشجویان در اروپا و سایر نقاط دنیا را آسان کرده است.
کسب مدارک LMD به تعداد نیم سال های تحصیلی گذرانده شده از زمان ورود به سیستم تحصیلات عالی مرتبط است. در هر نیم سال می توان ۳۰ واحد ECTS (سامانه اروپایی انتقال واحد های آموزشی)‌ گذراند که قابلیت ذخیره سازی و انتقال از کشوری به کشور دیگر را نیز دارند. 
مقطع کارشناسی نیاز به گذراندن موفقیت آمیز ۶ نیم سال یعنی کسب ۱۸۰ واحد دارد. به این تعداد،‌ ۴ نیم سال و ۱۲۰ واحد دیگر برای مقطع کارشناسی ارشد اضافه می شود. در مقطع دکتری پس از ۱۶ نیم سال و مجموعا ۴۸۰ واحد،‌ ظرف دست کم ۸ سال از اولین سال کارشناسی، تکمیل می شود.

مدارک به رسمیت شناخته شده و تضمین شده از سوی دولت:

در خصوص مدارک ملی،‌ مدارک از سوی وزارت تحصیلات عالی و یا عنوان ثبت شده در فهرست ملی گواهی های تخصصی RNCP، ارزش مدارک از سوی دولت تضمین شده است.
در مورد برخی از مدارس عالی و مدارس بازرگانی یا مهندسی،‌ کیفیت آموزش و مدارک می تواند از سوی سازمان های مستقل که اقدام به اعطای اعتبار یا نشان می کنند، تضمین شوند.

معادل های بین مدارک کشور فرانسه و سایر کشور ها: 

هر مرکز آموزش معیار های خاص خود را برای پذیرش،‌ متناسب با عملکرد قبلی دانشجو و الزامات دوره مورد نظر،‌تعریف می کند. تنها مرکز پذیرش کننده صلاحیت این را دارد که داوطلبی را رد یا قبول کند. با این وجود،‌ توافقات در خصوص به رسمیت شماری دوجانبه مدارک می توانند درخواست معادل سازی را تسهیل کنند.
مرکز ENIC-NARIC می تواند گواهی ای صادر کند که ارزش مدرک اخذ شده در یک سیستم آموزشی بیگانه را متناسب با سیستم فرانسه تایید کند. این گواهی خود یک معادل به حساب نمی آید ولی برخی مراکز آموزش عالی آن را مطالبه می کنند. این فرآیند برای هر پرونده ۷۰ یورو هزینه دارد. شبکه اروپایی ENIC-NARIC همچنین به شما اجازه خواهد داد که سال های تحصیل شده در فرانسه را در کشور خود به تایید برسانید.


ارزیابی تجربیات حرفه ای VAP:

ابزار متعددی امکان تایید ارزش تجربیات حرفه ای کسب شده را به منظور ورود به یک دوره آموزشی یا تایید یک مدرک،‌ عنوان یا سطح صلاحیت به شما می دهند.
دو فرآیند متمایز برای این کار وجود دارند: VAP 85, VAE. از طریق نخستین فرآیند می توان پس از تایید عملکرد قبلی، مستقیما به دوره آموزشی دسترسی پیدا کرد. فرآیند دوم این امکان را می دهد که با تایید دانش کسب شده داوطلب، تمام یا بخشی از مدرکی را بدست آورد.
داوطلب باید پرونده ای را تکمیل کند که به هیات داوران تسلیم می شود. در حقیقت، این ابزار به کرات از سوی مراکز آموزش عالی فرانسه مورد استفاده قرار می گیرند تا سطح علمی یک داوطلب نسبت به الزامات دوره ارایه شده،‌ سنجیده شود.


تقویم دانشگاهی فشرده:

سال تحصیلی دانشگاه در فرانسه، متناسب با دوره ها و مراکز آموزشی، در ماه سپتامبر یا اکتبر آغاز می شود. در یک سال تحصیلی، تعطیلاتی گنجانده شده که مهم ترین شان تعطیلات دو هفته ای همزمان با جشن های پایان سال میلادی است. در انتهای نیم سال نخست، وقفه ای کوتاه مدت، برگزاری آزمون ها را ممکن می سازد. تعطیلات تابستانی در ماه مه یا ژوئن و پس از ارزیابی های نیم سال دوم،‌ آغاز می شوند و عموما دست کم دو ماه به طول می انجامند.

ساختار کلاس ها در آموزش عالی فرانسه:


در دانشگاه های فرانسه، مدرسین و محققین دو نوع کلاس به دانشجویان ارایه می کنند :
سخنرانی ها : استاد درس خود را در آمفی تئاتری با ظرفیت ۱۰۰ تا بیش از ۱۰۰۰ نفر، ارایه می کند. این کلاس های غیر اجباری اغلب ویرایش شده و بشکل بروشور در اختیار دانشجویان قرار می گیرند که برای آمادگی برای آزمون های انتهای نیم سال بسیار موثر اند.
کارهای عملی TD, TP : این کلاس های اجباری که در گروه های کوچک تر ارایه می شوند، از طریق بکار بستن و تعمیق دانش تئوری، مکمل کنفرانس ها هستند. دوره های کارآموزی نیز می توانند به این کارهای عملی اضافه شوند.


سطح زبان فرانسه مورد نیاز برای دانشجویان خارجی: 


اگر دوره آموزشی به زبان انگلیسی را می گذرانید، نیازی به تسلط بر زبان فرانسه نیست. با این وجود، مرکز آموزشی مربوط ممکن است سطح زبان انگلیسی شما را بسنجد.
اما اگر دوره های به زبان فرانسه را می گذرانید، باید بدانید که دانشجویان خارجی می بایست مدرکی ارایه دهند که سطح زبان فرانسه شان را تایید کند. شما می توانید با گذراندن یک آزمون یا تست رسمی زبان فرانسه، همچون DELF, DALF, TCF یا TEF این گواهی را بدست آورید. مرجع مشترک در این مدارک، چارچوب اروپایی مشترک مرجع برای زبان ها CECRL است. دانشجویان خارجی که دیپلم متوسط خود را از یک مرکز آموزشی وابسته به AEFE (آژانس آموزش فرانسه در خارج از کشور) اخذ کرده اند از ارایه مدرک زبان معاف هستند.
برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و بویژه برای رشته های علوم انسانی و اجتماعی،‌ سطوح B1 یا B2 توصیه می شود. سطح مورد نیاز  برای سال اول DAP (درخواست پذیرش مقدماتی) B2 است. ممکن است برخی مراکز آموزش عالی سطوح C1 یا C2را برای برخی دوره های خاص درخواست کنند.

زمانبندی پذیرش دانشجویی: 


براساس جدولی که در ادامه مشاهده می نمایید زمانبندی شروع تشکیل پرونده و مهلت های پایانی ثبت درخواست  و همچنین تعداد مجاز انتخاب ها دیده میشود؛  قابل ذکر است لینک ثبت نام از 11 آبان فعال می گردد. 

تعداد انتخاب های مجاز و قوانین مربوط به تشکیل دو پرونده : 

نوع پرونده

تعداد انتخاب

تاریخ نهایی ارسال

سال اول لیسانس در دانشگاه

3

28 دی

لیسانس و مستر معماری

2

28 دی

ترکیب پرونده های بالا با رشته هایی در مقاطع تحصیلی بالاتر

7

28 دی

سال دوم و سوم لیسانس، سال اول و دوم مستر

7

15 اسفند

مدارک عمومی مورد نیاز تشکیل پرونده : 

  •      یک قطعه عکس
  •      رزومه
  •      انگیزه نامه
  •      مدارک دانشگاهی به همراه ریزنمرات
  •      مدرک پیش دانشگاهی به همراه ریزنمرات
  •      مدرک زبان فرانسه
  •      توصیه نامه (در صورت وجود)
  •      گواهی کار (در صورت وجود)

ویزای تحصیلی فرانسه

جهت دریافت ویزای فرانسه در کوتاه ترین زمان با پرواز نیکان تماس بگیرید.

تلفن: 02191009392

پرسش های متداول در مورد ویزاهای تحصیلی فرانسه : 

  • آیا معدل مقاطع تحصیلی در پروسه ی اخذ پذیرش و یا ویزا تاثیرگذار هست؟

پاسخ: معدل افراد که به شکل ریز نمرات ایشان مورد بررسی قرار میگیرد قطعا در این دو پروسه(اخذ پذیرش و ویزا ) تاثیر گذار است.

سیستم نمره دهی فرانسه از 0 تا 20 است و داشتن نمره ی بیشتر شانس فرد را افزایش میدهد.

  • آیا امکان دریافت بورسیه از دانشگاه های فرانسوی وجود دارد؟

پاسخ: هرساله یک برنامه ی بورس از طرف سفارت فرانسه برای دانشجویان ایرانی وجود دارد که بیشتر رشته های علوم انسانی را شامل میشود یک حالت دیگر بورس شدن دریافت آن از طریق وزارت علوم ایران است که با کاهش ظرفیت در سال های اخیر همراه بوده .در حالت کلی چون تحصیل در فرانسه تا سال های اخیر رایگان بوده و جدیدا با پرداخت مبلغی برای دانشجویان خارج از اتحادیه ی اروپا همراه شده ، بورسیه معنای چندانی ندارد اما با تبصره هایی و تا حدی میشود معافیت از پرداخت هزینه ها را گرفت.

  • دولت فرانسه برای دانش جویان بین المللی چه مزایای را در نظر میگیرد؟

پاسخ:دانشجو با داشتن ویزای تحصیلی فرانسه امکان 20 ساعت کار در هفته را به شکل پارت تایم داراست.

هم چنین با بهره گیری از خدمات صندوق CAF میتواند تا 30 درصد از مبالغ مربوط به اسکان و محل زندگی را از صندوق مذکور دریافت نماید.

  • دارایی فرد جهت اقدام و برای ارائه در قالب تمکن مالی به سفارت باید چه میزان باشد؟

پاسخ:فرد باید برای یک سال معادل ریالی 7500 یورو را در حساب بانکی خود داشته باشد .معمولا از متقاضی خواسته میشود که در زمان رجوع به سفارت حدود 300 میلیون تومان در حساب بانک خود در ایران داشته باشد.

  • آیا مدرک زبان فرانسوی TEF در این پروسه قابل قبول است؟

تعدادی از دانشگاه های فرانسه مدرک TEF را نمیپذیرند بعضی از دانشگاه ها قید کردند در صورتی قبول میکنند که نمره ی مهارت نوشتاری بالای دو سوم مقدار کل نمره باشد.

برای ارائه ی نامه ی تمکن مالی به سفارت ، پرینت حساب چند ماهه لازم است؟

پاسخ:این موضوع به بانک صادرکننده بستگی دارد ولی یک پرینت حساب سه ماهه کفایت میکند.

  • آیا سند ملکی جز اسناد تمکن مالی میباشد یا خیر؟

سند ملکی به عنوان منبع درآمد فرد متقاضی قابل ارائه نیست ولی چنانچه که اجاره نامه داشته باشند چون به صورت ماهیانه مبلغی را از مستاجر دریافت میکنند میتوانند به عنوان منبع در آمد از این سند در ارائه ی تمکن مالی استفاده کنند.

  • آیا متقاضی ویزای تحصیلی میتواند برای همسر و فرزند نیز به عنوان همراه درخواست ویزا داشته باشد؟

پاسخ:همسر و فرزند متقاضی میتوانند با ویزای همراه در مدت اقامت متقاضی در فرانسه حضور داشته باشند در این مدت همسر اجازه ی کار ندارد و فرزند(فرزندان) میتواند(میتوانند) از امکانات تحصیلات رایگان بهره ببرد.

  • هزینه های زندگی در کمترین حالت ممکن برای اقامت یکساله ی متقاضی چه میزان میباشد؟

پاسخ:حداقل 5000 یورو.

متقاضی تا حدودا سه ماه اول بعد از ورود از حمایت های دولتی برخودار نیست و به همین نسبت هزینه ها بیشتر است اما پس از آن با حدودا ماهی 350 یورو هم میتواند ضمن صرفه جویی امورات خود را بگذراند(از جمله اجاره و ...)

  • هزینه های اجاره ی خوابگاه به طور حدودی چه میزان است؟

پاسخ: در شهر پاریس حدودا 700 یورو و در شهرهای دیگر این رقم متفاوت است ولی به طور میانگین حدودا بین 150 تا 200 یورو میباشد.

  • از چه زمانی متقاضی قادر به استفاده از خدمات صندوق CAF خواهد بود؟

پاسخ:از زمانی که متقاضی کارت اقامت خود را ازOFFI دریافت میکند قادر به استفاده از خدمات صندوق CAF خواهد بود .(حدودا سه ماه بعد از ورود)

  • آیا امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های انگلیسی زبان وجود دارد؟

پاسخ: بله. این دانشگاه ها برای اعطای پذیرش آزمون آیلتس آکادمیک با نمراتی در حدود 5/5 و یا 6 از متقاضی طلب میکنند.

همچنین افراد در مصاحبه با سفارت باید قادر به صحبت با زبان انگلیسی باشند.

  • آیا وجود گپ تحصیلی متقاضی را دچار مشکل میکند؟

پاسخ: وجود گپ تا دو سال ایرادی ندارد ولی چنانچه که بیش از 2 سال باشد بهتر است توجیه داشته باشد .

این توجیه میتواند در قالب نامه ی کاری نیز ارائه شود و الزامی برای ارائه ی بیمه وجود ندارد.

  • آیا رشته های خاصی وجود دارد که در آن ها بتوان بیشتر و بهتر برای افراد پذیرش گرفت؟

پاسخ: بله. به طور کلی متقاضیان شانس خوبی در گرفتن پذیرش از رشته های علوم انسانی دارند به طور مثال از آنجا که منابع مرتبط با رشته ی حقوق در ایران ترجمه شده ی منابع فرانسوی است افراد شانس خوبی در گرفتن پذیرش از این رشته در دانشگاه های فرانسوی دارند.

  • آیا این امکان برای متقاضی وجود دارد که از یک رشته ی غیر مرتبط با سایر مقاطع تحصیلی اش پذیرش و بعد از آن ویزا بگیرد؟

پاسخ:امکان گرفتن پذیرش وجود دارد ولی این موضوع شانس ویزا را کم میکند به طور کلی هر فردی اجازه دارد همه ی رشته ها را تا یکبار در کشور فرانسه بخواند .توصیه میشود که افراد ویزای تحصیلی را از رشته ی مرتبط دریافت کنند و پس از گذشت یکسال چنانچه که تمایل به تغییر رشته داشتند جهت گرفتن پذیرش مجدد اقدام بفرمایند.

  • آیا امکان گرفتن پذیرش از موسسات خصوصی معتبر و به دنبال آن دریافت ویزا برای متقاضی وجود دارد؟

بله حتی میتوان از دوره های شیرینی پزی،مالی ، بانکداری و ... که بیش از یکسال باشند پذیرش گرفت و به دنبال آن درخواست ویزا داد.

  • آیا زمان ثبت اپلیکیشن در سایت نیاز به سابمیت کردن مدرک زبان فرانسه هست؟

چنانچه که فرد تا زمان ثبت اپلیکیشن آزمون را نداده باشد میتوان نامه نگاری کرد و توضیح داد که تا زمان بررسی نهایی نتیجه ی آزمون را ارائه خواهد داد.

جهت دریافت ویزای فرانسه در کوتاه ترین زمان با پرواز نیکان تماس بگیرید.

تلفن: 02191009392


ارسال دیدگاه
امتیاز شما به این مقاله:





مشاوره رایگان
cta
 02191009392